Traject van 6 weken

Als holistisch coach begeleid ik je op weg naar een gezonde(re) levensstijl waarbij harmonie, innerlijke rust, inzicht in zielsbestemming waarbij het bepalen alsmede realiseren van persoonlijke doelen de essentie is.

Op basis van erkende technieken zoals NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren), Familie Opstellingen (Systemische Methodiek), Hypnotherapie en Ayurveda (Indiase Holistische Leer) bied ik ondersteuning tijdens dit (twee-)wekelijkse proces. Uit ervaring blijkt dat een traject van 6 sessies, de minimale tijdsduur is om verandering teweeg te brengen en een nieuwe levensstijl te integreren.

De eerste coaching sessie bestaat uit een intake waarbij de algemene staat van gezondheid wordt bekeken, wensen worden uitgesproken en doelen worden bepaald. Vervolgens wordt er in overleg een structuur opgesteld.

Het inhoudelijke verloop van de overige sessies wordt nader bepaald aan de hand van thema’s die aan bod komen. Veelal komen er tijdens het proces onderwerpen zoals stress of oude patronen aan het oppervlak, die aandacht nodig hebben. Daardoor is elk traject uniek en op maat.

Na elke sessie ontvang je een of meerdere opdrachten die jouw persoonlijke ontwikkelingsproces ondersteunen.

Uiteraard werk ik uitsluitend met cliënten die volledig gemotiveerd en toegewijd zijn, bereid zijn het eigen proces open en onbevangen aan te gaan.

Ben je geïnteresseerd? Vul je gegevens en wens in op het contactformulier.