Wat is Pankaja?

De praktijk is gespecialiseerd in coaching & advies en aurareading & healing. De essentie ligt bij het vergroten van je zelfbewustzijn en ontwikkelen/versterken van je persoonlijkheid. Daarnaast is het mogelijk om door middel van psychologische astrologie je geboortehoroscoop te duiden. Mijn belangrijkste doel is inzicht en inspiratie te geven volgens een praktische methode, gemakkelijk toe te passen in het dagelijks leven.  Tevens bied ik je advies op het gebied van lifestyle, fashion en imagebuilding.

Waarom de naam Pankaja?

De naam Pankaja verwijst in het Sanskriet naar de Lotusbloem, waaruit de Hindoegod Brahma is geboren. De Lotus is in de Indiase mythologie een heilig symbool en staat voor ontplooiing van een individu. Deze floreert wanneer de blaadjes zich één voor één ontvouwen en de kern (de innerlijke bron) zichtbaar wordt. Brahma is tevens de god van de Schepping, het creërende.

‘Ik ben via een vriendin bij Nadine terecht gekomen. In eerste instantie voor een persoonlijke reading. Ik was gelijk onder de indruk van Nadine, zowel van haar warme persoonlijkheid als de reading en healing die ze mij gaf. Naar aanleiding van deze reading adviseerde ze mij om de meditatie cursus te gaan volgen. Ik ben tot op de dag van vandaag blij dat ik dat heb gedaan. Ze heeft mij door middel van geleide meditatie geleerd om volledig te kunnen ontspannen. Het heeft mij ontzettend veel rust gegeven, in mijn hoofd en lijf. Daarnaast is Nadine een inspirerend persoon en heeft ze mij een andere kijk op het leven gegeven door haar manier van denken en doen.’

C. Bruinsma

Meer informatie over de gebruikte methoden: