Reading & Healing

Reading

De Aura is een energetisch veld om ons heen, waarin belangrijke informatie ligt opgeslagen over de persoonlijkheid en fase waarin een persoon zich bevindt. Het verschaft waardevolle informatie over het fysieke, mentale en emotionele niveau.

Een reading geeft inzicht op het gebied van gezondheid, relaties, familie, carrière, persoonlijke talenten en kwaliteiten. Tijdens een reading kunnen er specifieke vragen worden gesteld en dieper worden ingegaan op de persoonlijke materie. De reading gaat altijd in combinatie met een coaching. Dat houdt in, een persoonlijk gesprek en een ondersteunend advies.

Een consult duurt een uur tot anderhalf uur.

  • Eenmalige consulten dienen vooraf te zijn voldaan.
  • Bij een No-Show worden volledige kosten in rekening gebracht.

Reading-en-Healing-pankaja

Healing

Zowel een Reading en/of Healing is een geweldige ervaring en een waar geschenk aan jezelf of een ander.Indien er blokkades op energetisch niveau worden geconstateerd, kunnen deze worden opgeheven om een betere doorstroming van de energie te bevorderen.

Een healing zorgt voor een verbeterde gesteldheid op zowel psychisch als fysiek niveau. Hierdoor werkt het zowel ondersteunend als helend. Als gecertificeerd Healer, maak ik gebruik van Pranic Healing. Deze methode is wereldwijd erkend (Institute for Inner Studies, Inc.).

Een healing gaat altijd in combinatie met een coaching. Dat houdt in, een persoonlijk gesprek en een ondersteunend advies.

Een consult duurt ca. een uur.

Voor informatie of afspraak:
T.: +31(0)6-10754311
E.: info@pankaja.nl