Reading & Alignment

Reading

De Aura is een energetisch veld om ons heen, waarin belangrijke informatie ligt opgeslagen over de persoonlijkheid en fase waarin een persoon zich bevindt. Het verschaft waardevolle informatie over het fysieke, mentale en emotionele niveau.

Een reading geeft inzicht op het gebied van gezondheid, relaties, familie, carrière, persoonlijke talenten en kwaliteiten. Tijdens een reading kunnen er specifieke vragen worden gesteld en dieper worden ingegaan op de persoonlijke materie. De reading gaat altijd in combinatie met een coaching. Dat houdt in, een persoonlijk gesprek en een ondersteunend advies.

Een consult duurt een uur tot anderhalf uur.

  • Eenmalige consulten dienen vooraf te zijn voldaan.
  • Bij een No-Show worden volledige kosten in rekening gebracht.

Alignment

Alignment ook wel balancing genoemd is bedoeld om evenwicht te brengen in de energie centra van je lichaam. Volgens de eeuwenoude Indiase gezondheidsleer, Ayurveda, wordt uitgegaan van grofweg zeven energie centra, beter bekend als de Chakra’s. De Chakra’s corresponderen met een bepaald orgaan/en gebied in je fysieke lichaam. Elk energie centrum dient goed te functioneren zowel los van elkaar als in verband. Door intense gebeurtenissen of zelfs door voeding kan een dergelijke energie centrum stagneren, uit balans raken. Dit wordt meestal ervaren als ‘een gebrek aan energie’ of voel je dat het gewoonweg ‘niet stroomt’.  Indien er sprake is van een onbalans of een blokkade, kan alignment of balancing, een doeltreffende manier zijn, om de doorstroming te bevorderen.

Een alignment zorgt voor een verbeterde gesteldheid op zowel psychisch als fysiek niveau. Hierdoor werkt het zowel ondersteunend als helend. Als gecertificeerd therapeut, maak ik gebruik van Pranic Healing. Deze methode is wereldwijd erkend (Institute for Inner Studies, Inc.).

Een dergelijke sessie gaat altijd in combinatie met een coaching. Dat houdt in, een persoonlijk gesprek en een ondersteunend advies. Aan de hand van kleine aanpassingen in het dagelijks leven, kan er een blijvende positieve verandering plaatsvinden.

Een consult duurt ca. een uur.

Voor informatie of afspraak:
T.: +31(0)6-10754311
E.: info@pankaja.nl