news

COFFEE en COACHING gratis!

Vanaf 7 oktober verzorgt PANKAJA in samenwerking met Coaching Café EERLIJK Amsterdam INLOOP- Coaching & Readings!

Elke woensdagochtend van 09.00 – 12.30uur kun je binnenlopen voor een inspirerend consult & (h)eerlijke koffie. De eerste 15 minuten van een dergelijke coaching/reading zijn gratis! 

Wil je meer inzichten op je Levenspad en ben je benieuwd naar jouw verborgen kwaliteiten en talenten? Zou je meer uit het leven willen halen en meteen praktisch advies ontvangen? Of heb je een specifieke vraag? Loop dan binnen en ervaar een kort en krachtig advies! Zonder afspraak.

Voor meer informatie check ook de website: 

 http://www.eerlijkamsterdam.nl

Mindfulness Meditatie Training

Mediteren kun je Leren! 

Wil jij ook meer innerlijke rust en tevredenheid? Meer natuurlijke flow in je leven i.p.v. overal achteraan te jagen? Eindelijk jouw monkey mind tot bedaren brengen? Is het antwoord ja, dan is Mindfulness Training iets voor jou. Niet moeilijk, heel toegankelijk en vooral heel concreet. Ervaar het zelf met deze easy-to-integrate Training.

Read more

Kleine Muis & Het Grote Hart een boek met een missie.

Kleine Muis & Het Grote Hart – geschreven & geïllustreerd door Nadine Witteman
Read more

Inspiring Quotes

Tips voor een prettige Werksfeer

4 #HACKS VOOR POSITIVITEIT OP HET WERK

#1 VERBETER DE COMMUNICATIE

Niemand houdt van gezeur maar als er echt iets dwarszit spreek je uit. Herken negatieve communicatie, erken het probleem en durf je uit te spreken. Bespreek jouw gevoel met je leidinggevende of nog beter met de desbetreffende persoon. Zorg er voor dat je geen oordeel velt en focus je op jouw eigen gevoelswaarneming. Zo benoem je het probleem op een onbevooroordeelde wijze.

Read more

Meer Plezier op de Werkvloer

POSITIVITEIT OP DE WERKVLOER

Positiviteit is van essentieel belang voor een goede sfeer op de werkvloer. Helaas is dit bij veel bedrijven niet het geval. Roddelen, klagen en andere negatieve uitingen over en door medewerkers en leidinggevenden komt dan ook veelvuldig voor. Een positieve werksfeer blijkt jammer genoeg niet vanzelfsprekend terwijl het dat wel zou kunnen zijn.

Voordat je vingers gaat wijzen naar je collega’s voor het veroorzaken van een negatieve werksfeer, is het belangrijk om ook eerst naar jezelf te kijken.

Read more

Lees hier de interviews van Nadine Witteman voor ZuidNL

Kom alles te weten over de expats in Amsterdam Zuid. Hoe kijken zij aan tegen onze Nederlandse cultuur?
Read more