Ayurvedische Lifestyle

Volgens de Ayurveda, traditionele Indiase Geneeswijze, wordt er gestreefd naar balans tussen lichaam en geest alsmede omgeving (Holisme). Deze eeuwenoude Indiase leer is gebaseerd op de alomvattende energie waarbij balans wordt gegenereerd door het gebruik van een algemene gezonde levensstijl volgens de unieke constitutie van het individu. Volgens de Vedische leer zijn er 3 elementen,Balans tussen het innerlijke van de mens als het externe (omgeving) draagt bij aan optimaal functioneren en algemene gezondheid. te noemen Dosha’s; Pitta (vuur), Kapha (aarde) en Vata (lucht). De constitutie kan bestaan uit een of meerdere Dosha’s (elementen) welke jouw persoonlijke fysiek en mentale basisopbouw vormen.

Ayurveda helpt ons in evenwicht te komen door middel van bepaalde voeding en kruiden evenals het creëren van een leefomgeving die volledig in harmonie is met het individu. Hierbij is het mogelijk een interieur af te stemmen op basis van Vedische Elementen en kleurenpsychologie zodat er rust en ontspanning wordt gegenereerd.

Consult

Afhankelijk van de wensen van de cliënt, op het gebied van voeding, algemene levensstijl of interieur (of een combinatie) duurt een Ayurvedisch consult minimaal 60 minuten tot 120 minuten per keer. Daarnaast wordt er een geschreven advies afgegeven.

Indien gewenst, kunnen externe bezoeken (bijvoorbeeld aan huis) worden ingepland.

  • Eenmalige consulten dienen vooraf te zijn voldaan.
  • Bij een No-Show worden volledige kosten in rekening gebracht.